top of page

Online konzultáció

Ár

8 000 Ft

Ajánlott életkor

0 hónap - 5 év

A csomagrólFoglalj egy 30 perces tanácsadást, ha szükséged van segítségre a kicsi alvásával kapcsolatban! Fontos! A 30 perces tanácsadás alatt nem tudunk egy teljes alvástervet összeállítani, csak kisebb alvási nehézségek kezelését tudjuk átbeszélni. Ha a kicsi alvásával régóta fennálló nehézségek vannak, akkor azt javaslom, hogy válaszd az átfogó csomagok egyikét.

Alapelveink

A kicsik egészséges alvása a legfontosabb számunka, ezért az összes alvási csomagunkat az alábbi alapelvek alapján állítjuk össze.

Kutatásokra építve

A csomag kizárólag olyan technikákat és információkat tartalmaz, amit a világ vezető szekértői ajánlanak és tényadatokon alapuló kutatásokra építve alakítottak ki. Minden ajánlás biztonságos, hivatalos forrásból származik és bizonyítottan a kicsi hosszútávú érdekeit szolgálja.

Érzelmi kötődés

Az érzelmi kötődés megerősítése a legfontosabb ebben a korban. Tökéletesen tudod alkalmazni az útmutató lépéseit akkor is, ha hordozod a babát, babakocsiban alszik vagy hozzádbújva a mellkasodon, miközben megalaopzod a hosszútávú jó alvását.

Egyénre szabható

A legtöbb javaslatot, alvást megalapozó szokást úgy próbálom átadni, hogy mindenki a saját babájának a korlátaira és egyénére tudja szabni. Bár létezik minta napi ritmus, segítek abban is, hogyan tudod tervezni a napokat rugalmasan, akkor is, ha semmi sem úgy alaklul, mint ahogyan az a nagy könyvben meg van írva.

bottom of page