top of page

Alvásterv - csináld magad

Ár

35 000 Ft

Ajánlott életkor

5 hónap - 5 év

A csomagról


  • 15 perces bemutatkozó hívás

  • Kérdőív és alvásnapló

  • Személyre szabott alvásterv

  • Nappali alvásterv

  • Útmutató a később esetleg felmerülő alvási nehézségek kezelésére

  • Az alvásterv átbeszélése 60 percben


Ez a csomag tartalmaz egy személyre szabott alvástervet, amit a kicsi és a családotok igényei alapján készítünk el. Kapni fogsz továbbá egy útmutatót a nappali alvások kezeléséhez, illetve segítséget ahhoz, hogy mi a teendő, ha a későbbiek során ismét nehézség merülne fel a gyermek alvásával kapcsolatban. Az elkészült tervet átbeszéljük 60 percben, amikor a felmerülő kérdéseidet is felteheted.


Miután felvetted velünk a kapcsolatot a honlapon keresztül, emailben fogunk megkeresni a 15 perces bemutatkozó hívás időpontjának egyeztetése miatt. A hívás után kiküldjük a kérdőívet és az alvásnaplót, amit kérünk, hogy 5 napon belül tölts ki. Ezek a dokumentumok és információk segítenek nekünk, hogy a lehető legpontosabban tudjuk a kicsi személyére szabni az alvástervet. A kész dokumentumok visszaküldése után 2 munkanapon belül küldeni fogjuk az elkészült alvástervet, amit időpont egyeztetés után egy 60 perces videóhívás keretén belül pontosan át is beszélünk és sort kerítünk minden felmerülő kérdésre.

Alapelveink

A kicsik egészséges alvása a legfontosabb számunka, ezért az összes alvási csomagunkat az alábbi alapelvek alapján állítjuk össze.

Kutatásokra építve

A csomag kizárólag olyan technikákat és információkat tartalmaz, amit a világ vezető szekértői ajánlanak és tényadatokon alapuló kutatásokra építve alakítottak ki. Minden ajánlás biztonságos, hivatalos forrásból származik és bizonyítottan a kicsi hosszútávú érdekeit szolgálja.

Érzelmi kötődés

Az érzelmi kötődés megerősítése a legfontosabb ebben a korban. Tökéletesen tudod alkalmazni az útmutató lépéseit akkor is, ha hordozod a babát, babakocsiban alszik vagy hozzádbújva a mellkasodon, miközben megalaopzod a hosszútávú jó alvását.

Egyénre szabható

A legtöbb javaslatot, alvást megalapozó szokást úgy próbálom átadni, hogy mindenki a saját babájának a korlátaira és egyénére tudja szabni. Bár létezik minta napi ritmus, segítek abban is, hogyan tudod tervezni a napokat rugalmasan, akkor is, ha semmi sem úgy alaklul, mint ahogyan az a nagy könyvben meg van írva.

bottom of page