top of page

Újszülött alvás kisokos

Ár

25 000 Ft

Ajánlott életkor

0 - 4 hónap

A Csomagról


  • Tudtad, hogy egy újszülött kisbaba nagyjából 1 órát tud ébren tölteni egyhuzamban?

  • És azt, hogy összesen 14-18 alvásra van szüksége egy nap?


Ha szeretnél egy igazán könnyen követhető sírás nélküli módszert arra, hogyan segíts a babádnak hozzájutni a megfelelő mennyiségű alváshoz, hogy az egész család nyugodtan pihenhessen már az első hónapokban is, ez az útmutató neked való!


A csomag tartalma egy átfogó dokumentum az egészséges alvási szokásokról, aminek az alkalmazásával sok ölelés és bújás mellett segíthetsz a babádnak megalapozni, hogy zavartalanul tudjon aludni éjszaka és egyszerűbb legyen a nappali altatás is.


A csomag tartalma:

  • 25 oldalas PDF útmutató az egészséges alvási szokások kialakításáról

  • 30 perces online konzultáció

  • Hogyan legyél magabiztos már az első hetekben

  • Rugalmas napi ritmus kialakítása

  • Biztonságos alvási környezet

  • Így nyugtasd meg a babát, amikor nyűgös

  • Hogyan élvezd ki a legjobban az újszülött kort


Ez a csomag tartalmaz egy 25 oldalas PDF dokumentumot, ami segít neked abban, hogyan tudod már az első hónapokban megalapozni az egészséges alvási szokásokat, úgy, hogy maximálisan kiélvezed ezt a csodálatos, ám oly rövid újszülöttkor adta összebújós, baba pillanatokat és közben  magabiztosnak is érzed magad. Ezek jó szokások, amiket ha már korán bevezetünk a baba életébe, akkor könnyebben lesz kezelhető az alvás később is. Ám a legnagyobb célja ennek az útmutatónak az, hogy a lehető legjobban tudjad élvezni a negyedik trimesztert és a kezedbe adjak olyan eszközöket és tippeket, amivel a nehezebb, fáradtabb pillanatokban is tudsz segíteni a kicsin.


A kisokosban választ találsz arra, hogy mire számíthatsz az újszülött alvásával kapcsolatban, és mire érdemes figyelni már az első négy hétben. Segítséget kapsz abban is, hogyan tudsz az első hónaptól kezdve kialakítani egy rugalmas napi ritmust. Az összeállított anyagban azt is megtalálod, hogy hol és miként biztonságos és érdemes altatni a babát és segítséget kapsz abban is, hogy hogyan tudod megnyugtatni a kicsit ha nagyon nyűgös lenne.


Az kisokos célja, hogy a negyedik hónap végére magabiztosan tudjad alkalmazni az egészséges alvási szokásokat a saját kicsi babád egyénre szabva.


Alapelveink

A kicsik egészséges alvása a legfontosabb számunka, ezért az összes alvási csomagunkat az alábbi alapelvek alapján állítjuk össze.

Kutatásokra építve

A csomag kizárólag olyan technikákat és információkat tartalmaz, amit a világ vezető szekértői ajánlanak és tényadatokon alapuló kutatásokra építve alakítottak ki. Minden ajánlás biztonságos, hivatalos forrásból származik és bizonyítottan a kicsi hosszútávú érdekeit szolgálja.

Érzelmi kötődés

Az érzelmi kötődés megerősítése a legfontosabb ebben a korban. Tökéletesen tudod alkalmazni az útmutató lépéseit akkor is, ha hordozod a babát, babakocsiban alszik vagy hozzádbújva a mellkasodon, miközben megalaopzod a hosszútávú jó alvását.

Egyénre szabható

A legtöbb javaslatot, alvást megalapozó szokást úgy próbálom átadni, hogy mindenki a saját babájának a korlátaira és egyénére tudja szabni. Bár létezik minta napi ritmus, segítek abban is, hogyan tudod tervezni a napokat rugalmasan, akkor is, ha semmi sem úgy alaklul, mint ahogyan az a nagy könyvben meg van írva.

bottom of page